Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 27.04.2024 Şu Anda Online:155 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

SpellForce 2 – Shadow Wars indir → Oyun Strateji

SpellForce 2 – Shadow Wars





SpellForce 2 – Shadow Wars Editör Açıklaması:
5 yıl boyunca Karanlık Elf diyarındaki iç savaş devam etti. Gölgelerin ardındaki gizemli kötülük Elf diyarında sürekli iş başındaydı. Ancak bu kötülükten çok daha fazlası ortaya çıkmak için sabırla beklemişti...

Karanlık Elf generali, Dracon savaşçıları ve Craig Un`Shallach, kötülük saçan bu gölge orduya karşı başarı ile savaştılar ama yeterli olmadı. Kötülük o kadar güçlüydü ki yenilgi zamanı geldiğinde Craig`in kızı Nightsong`un yardım çağırmaktan başka yapabileceği birşey kalmamıştı.

Nightsong insanlar ve karanlık elfler arasındaki sınırdan gizlice geçti ve insanları elfler ile gölge savaşçılar arasındaki son savaşın yıkımı hakkında uyarmak için yola koyuldu.

Yol gerçekten de uzun ve tehlikeli idi. Nightsong, yavaş yavaş karanlık elf dünyasından diğer dünyalara da sıçramaya başlayan savaşı insanlığa haber vermeden önce bile gölge ordusu insan topraklarını ele geçirebilirdi. Bunun için insan topraklarına geçmeden önce diğer ırklara da haber vermesi gerektiğini hisetti. İlk durak güçlü ejdarhalar ülkesi Shaikan toprakları idi. Aynı zamanda ejderhaların ve ışığın gücünü kontrol edebilen bu ırk Nightsong`un ilk müttefiği olacaktı...

Savaş insanlığa çok yakındı. Acaba gölge ordunun karanlık gücünün yıkımına ölümsüz elfler bile dayanamıyorken, insanlar bu yıkıma karşı çıkabileceklermiydi, yoksa tüm gezegenin sonu gölge imparatorluk egemenliği altına girmekmiydi?

SpellForce, 2. bölümü ile çok daha fazlasını vaadediyor. Mükemmelleşmiş grafikler, orjinal bir konu, çok çeşitli ırklar, çok sayıda görev, alabildiğine iyi ve kötünün karşılaşması. Nightsong`un dünyayı kurtarmasına ve bu büyük savaşta gölgeleri yoketmesine yardımcı olmak istiyorsanız SpellForce 2 sizi bambaşka bir dünyaya götürmek için hazır bekliyor.

SpellForce 2 oyununun ayrıntılı özellikleri :

Macera, Aksiyon ve RPG öğelerinin kusursuz birleşimi
Yeni kontrol seçenekleri ve gelişmiş yapay zeka ile savaşların ve aksiyonların tek tuş ile otomatik olarak yapılabilmesi
Oyun içindeki geliştirilebilir yapay zeka ile yeni stratejilerin de entegre edilebilmesi
Sürükleyici hikayesi ve yüzlerce görevi ile bitmek bilmeyen sınırsız bir macera keyfi
Zengin karakter yetenekleri ve geliştirilebilir kombo hareketler desteği
100`ün üzerinde hazır yeteneklerin karaktere eklenebilmesi
Yetenek ağacı ile tamamen özelleştirilebilir karakterler yaratabilme
Tamamen özelleştirilebilir görünürlüklerde gerçekçi bir dünya
9 adet değişik ırk seçeneği ve onlarca karakter ile zengin bir fantazi dünyası
Her ırka özel yaratıkları da kontrol edebilme ve geliştirebilme
Tekli ve çoklu oyuncu kipleri ile hem tek başınıza, hem de internetteki savaşçılar ile oynayabileceğiniz sınırsız bir strateji keyfi
Çoklu oyuncu kipi için benzersiz geliştirme seçenekleri ile yüzlerce farklı ırk ve savaşçı yaratabilme

En düşük sistem gereksinimleri :

SpellForce 2 oyununu tüm özellikleri ve görselliği ile oynayabilmek için sisteminizde en az 1.5 Ghz bir işlemci, 512 MB Hafıza ve TI destekli bir Geforge 4 ekran kartı bulunması önerilmektedir. Ancak kişisel deneyimlerime göre oyun motorunun tam gücünü ve görsel şölenini hissedebilmeniz için çok daha fazlasına ihtiyacınız olacağına kesin gözüyle bakıyorum.

Oyunun Demo sürümündeki kısıtlamaları : SpellForce 2 oyununun innDireceğiniz bu demo sürümünde çoklu oyuncu kipinin tüm haritalarını kullanabiliyorsunuz. Ancak tekli oyuncu olarak sadece oyun tanıtımı bölümü ile her senaryonun ilk görevlerini oynayabiliyorsunuz. Eğer SpellForce oyununu Almanca, Fransızca veya İtalyanca desteği ile de oynamak isterseniz 750 MB`lık çoklu dil destekli kurulum dosyasını buraya tıklayarak innDirebilirsiniz.



SpellForce 2 – Shadow Wars indir ( Download )


İndirme Notu :SpellForce 2 – Shadow Wars Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com SpellForce 2 – Shadow Wars program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Winboard
Glory of the Roman Empire
Caesar IV
Rome: Total War
Gates of Troy
Operation Spacehog
Conquest
SWG
Age of Empires - Rise of
Trash
Gazillionaire Deluxe
Deep Sea Tycoon
Heroes of Annihilated Emp
OrbitZ
Age of Mytholoy: The Tita
Eternal Lands
Sort Sport
Freeciv (Windows)
Ahriman`s Prophecy
Pharaoh
Caesar
Q-Lat 2
Modern Warfare
Besieger
Sea War: The Battles 2
Counter-Strike Skin Tasar
Alexander Demo
Cultures 2: The Gates of
Lord of the Rings: War of
Peh Pai
ShadowFlare - Episode 1
NetGammon
SilkroadOnline
Panda-gGo
Pocket War
RollerCoaster Tycoon
X-Mas
Desperados: Wanted Dead o
MAD : Global Thermonuclea
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi